Vonken Membership

Maand na maand bijleren en in creatieve flow blijven?
Word lid van de warmste online kunstacademie van België en Nederland

de membership opent binnen

 • dagen
 • uren
 • minuten
 • seconden

Momenteel zijn de inschrijvingen gesloten.
Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst en wij verwittigen je wanneer je je terug kan inschrijven.

Ben je een beginnend creatieveling?

Wil je graag creëren vanuit je eigen ziel?

Wil jij je materiaalkennis en vergroten en technieken bijleren om jezelf nog beter te leren uitdrukken?

Heb je soms last van faalangst, perfectionisme of uitstelgedrag in je creatieve leven?

Wel, daar helpen we je mee in onze Vonken Membership!

Wij zijn Jonas Ghyselen en Mieke Fleurackers, gedreven kunstenaars en aanmoedigers van creativiteit. Samen koesteren we de droom van een warme, hechte creatieve familie die elkaar ondersteunt en inspireert.

Bij onze Vonken Membership draait het niet alleen om het verbeteren van je teken- en schildervaardigheden. We helpen je ook om meer focus te krijgen. Iedereen heeft een unieke ziel die zich wil uiten, en kunst maken is daarvoor de perfecte uitlaatklep.

Maar soms kan het een uitdaging zijn om die expressie te vinden.
Daarom hebben we Vonken Membership opgericht, onze online kunstacademie waar we je begeleiden bij het ontdekken van wat jouw ziel wil uitdrukken.

Bij ons gaat het niet om het creëren van mooie plaatjes; het gaat om betekenisvol creëren, waarbij je volledig achter je werk kunt staan. Het is een krachtige manier om jezelf uit te drukken en persoonlijk te groeien, en daar willen we jou bij helpen.

Jonas & Mieke

Wat je leert in de Vonken Membership:

 1. Je artistieke vaardigheden en kennis groeien aanzienlijk door ons uitgebreide assortiment aan videolessen over nieuwe tekenmaterialen en schildertechnieken, zodat je jezelf met vertrouwen kunt uitdrukken.
 2. Je leert werken met een bewezen strategie om met focus en doelgerichtheid te creëren, waardoor je niet alleen productiever wordt, maar ook tevredener zult zijn met je artistieke werk.
 3. Je ontvangt begeleiding bij het overwinnen van uitstelgedrag, zodat je weer regelmatig aan de slag gaat en kunt genieten van tekenen en schilderen zonder angst.
 4. Je leert hoe je twijfels kunt omzetten in creatieve brandstof, waardoor je artistieke zelfvertrouwen groeit en je vol vertrouwen je werk met de wereld wil delen.
 5. Je ontdekt de onschatbare waarde van betekenisvol creëren en hoe dit kan bijdragen aan jouw geluk, mentale gezondheid en persoonlijke groei.

Er staan nu reeds meer dan 25 masterclasses voor je klaar in de Membership. Een greep uit het aanbod:

3 Masterclasses Aquarel
Botanisch tekenen
Instagram voor kunstenaars
Schrijf je artist statement
Masterclass Portrettekenen
Creëren vanuit visualisatie
Masterclass Lijnperspectief
Masterclass Oliepastel
Smartphonefotografie voor kunstenaars
Toonwaarden in acryl
Masterclass Modeltekenen
Masterclass Monoprint
An Es

Het verhaal van An Es:

Toen ik me inschreef voor de Vonken Membership, was ik net begonnen aan de kunstacademie. Maar die paar uur per week waren niet genoeg om mijn creatieve honger te stillen. Ik wilde mijn eigen pad verkennen, mezelf ontdekken en enkele dingen in mijn leven herkaderen. Ik wist echter niet waar te beginnen, wat mogelijk was en hoe ik mijn creativiteit kon laten stromen.
De Vonken Membership bood en biedt nog steeds antwoorden, inspiratie en motivatie door de regelmatige lessen, de handige tips, de speelse opdrachten en het gevoel van samenzijn, in tegenstelling tot de individualiteit van de academie.

Mijn lidmaatschap bij de Vonken Membership heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en voedt mijn voortdurende drang om te creëren en mezelf te ontwikkelen. Waar de kunstacademie vooral focust op uiterlijke resultaten, legt de Vonken Membership de nadruk op mijn innerlijke proces, het leren waarnemen, voelen en mijn eigen visie op de wereld in beeld te brengen en uit te drukken.

Mieke en Jonas stralen authenticiteit uit. Ondanks al hun kennis en ervaring durven ze zich kwetsbaar op te stellen. De individuele aandacht die ze aan elke deelnemer schenken, de coaching, de constructieve feedback – kortom, hun natuurlijke aanpak – voegt de "Vonken" toe aan de Vonken Membership. Dit gevoel zorgt ervoor dat ik me veilig voel om te experimenteren en mijn creaties te tonen.

De Vonken Membership is een aanrader voor degenen die voelen dat er creatieve energie in hen zit, zelfs als ervaring ontbreekt. Creatief bezig zijn draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling, geeft inzicht in je eigen persoonlijkheid en behoeften. En het is ook een aanrader voor degenen die in de toekomst een eigen praktijk of atelier willen beginnen. Ook als je op zoek bent naar manieren om stress te verminderen en te kanaliseren, moet je in de Vonken Membership zijn.

An Es

An Es Werk 1
An Es Werk 2
An Es Werk 3

Stap in een wereld waar creatieve, persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling hand in hand gaan. Hierdoor groei je niet alleen als creatieveling of kunstenaar, maar ook als mens.

Kies voor een maand- of jaarabonnement op onze Vonken Membership en ontdek dat kunst maken geen worsteling hoeft te zijn. Het is eerder een bron van plezier en een krachtig instrument om bij te dragen aan je algehele welzijn.

Je kan uit twee abonnementsformules kiezen

€ 57 per maand

 • ✓ Maandelijkse nieuwe Masterclass
 • ✓ Maandelijkse nieuwe materiaaltip
 • ✓ Maandelijkse Q&A’s
 • ✓ Wekelijkse co-creatieuurtjes
 • ✓ Persoonlijke begeleiding
 • ✓ Private Facebook-groep
 • ✓ Feedback op je werk
 • ✓ Maandelijks opzegbaar

€ 570 per jaar

 • ✓ Maandelijkse nieuwe Masterclass
 • ✓ Maandelijkse nieuwe materiaaltip
 • ✓ Maandelijkse Q&A’s
 • ✓ Wekelijkse co-creatieuurtjes
 • ✓ Persoonlijke begeleiding
 • ✓ Private Facebook-groep
 • ✓ Feedback op je werk
 • ✓ Jaarlijks opzegbaar
 • ✓ Korting van twee maanden gratis
       (komt op € 47,5 per maand)

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Onze community van creatieve zielen staat voor je klaar. Samen willen we groeien door elkaar te steunen. Dat is ons motto: "Rise up by lifting others." Wij bieden jou die warmte en steun die je nodig hebt om jouw persoonlijke creatieve reis te ondernemen.

Welkom bij de Vonken Membership!

Wat onze leden vertellen...

Carla
Ingrid
Hanny

Momenteel zijn de deuren van onze VONKEN - membership gesloten
Er is slechts 2 x per jaar een inschrijfmoment.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van wanneer de deuren terug open gaan?

Schrijf je dan vrijblijvend in op de wachtlijst en claim zo alvast je plekje.

E-book Artistieke Routemap

Wil je toch al zelf aan de slag?

Download dan hier je artistieke routemap en kom onmiddellijk te weten wat jouw volgende stappen zijn als creatieve ziel.

Download